divendres, 6 de novembre del 2009

Villar va impedir el duel Argentina-Catalunya

Ahir me'n vaig assabentar i avui ho escric ja que no surto de la meva sorpresa. Segons va declarar el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, a L'‘Informatiu Vespre’ de Catalunya Ràdio dilluns passat 2, un possible partit amistós entre Argentina i Catalunya no es va poder portar a terme aquest mes de novembre per culpa d'Angel Villar.

No entenc res. Argentina estarà la setmana que ve a Madrid amb motiu del ‘Centenari’ de Villar. Pel que sembla, alguna ment privilegiada de la Federació va veure la gran ocasió per treure profit i va pensar que, com venien Diego i els seus a Madrid, poc els costaria acostar-se per Barcelona i treure pit, a més de rebre uns bons diners de la televisió pública (TV3). Però no va ser així.

Dixit Casals a Catalunya Ràdio: “Maradona, en concret, li ha dit al president de la Federació argentina que volia jugar amb la selecció catalana i era una bona opció...i ho vam proposar. Imagina el que hagués estat Argentina-Catalunya amb Maradona i Cruyff a les banquetes?”. Doncs ha quedat en imaginació. Casals insinua que va anar la Federació Espanyola i, més concretament, Villar va impedir el ‘miracle’.

El que no entenc és, si això és així, per què apareix tan sonrient dissabte passat a Cornellà amb Villar? Per què no utilitza la web de la Federació per afegir en aquesta nota tan ‘bonica’, que ens van enviar a la premsa, que Villar n'és el culpable? Viatja, al costat de Subíes, a Madrid i no li ‘canten la canya’? Es tornen a veure dissabte, a Cornellà, al Congrés UEFA KISS –què guay!- i no el mosseguen? President! President! Com s'empipi Villar, hi haurà retallades i ja sap com anem de tresoreria a la Catalana.