dilluns, 16 de novembre del 2009

Argentina i la Copa Catalunya

Catalunya ha tornat a donar una altra volta al món aquest cap de setmana. La presència del president Jordi Casals a Madrid des de dimecres passat pot haver donat els seus fruits ja que allà va sol·licitar a Joan Gaspart que li donés un cop de mà per negociar amb Julio GRANDONA, president de l'Associació argentina de futbol. He posat GRANDONA i no GRONDONA perquè prengui nota Casals ja que, envoltat d'entusiastes companys a Amposta, va errar a l'hora de pronunciar el cognom de l'històric directiu sud-americà. Una anècdota, és només una anècdota.

Però anem al que ens ocupa. Argentina-Catalunya, 22 de desembre és cada vegada més a prop. Tant de bo es vengen els argentins i les seves primeres figures, no com va ocórrer dates enrere quan ens 'van torejar' amb els sub 21, això sí, inclosos Agüero i Messi. Qui porti aquestes negociacions segur que ens expliquen molt bé tots els detalls, espero i desig que molt millor que el silenci absolut que envolta la presentació i els números de Johan Cruyff.

El 'caché' d'Argentina és entre el milió i milió i mig d'euros. No està malament i més ara que ja no estan a mans russes sinó que negocien pel seu compte. Fonts consultades per aquest redactor ens diu. "Si s'omple l'estadi a 20 E, de mitjana, l'entrada és un bon negoci per a la FCF. Si no és així, no. Si és a 10 E, el màxim que poden fer és ingressar el mateix que gastaran amb molta sort i sempre pendents dels drets de televisió". Tal qual. A ningú no escapa que TV3 oferirà la transmissió -pagarem tots- i els drets els gestionarà qui la FCF estimi oportú. Mediapro? Jaume Roures? És una possibilitat, per no dir la possibilitat. Ja estaríem una altra vegada amb la parella Roures-Cruyff. Bé.... Reflexions en veu alta entorn d'un partit on la Selecció vol donar més voltes al món.

El que crec que és tanta de tornada i tornada ha marejat algú. La Selecció és important, però La COPA CATALUNYA no tindria que ser-ho més? La Federació va anunciar que Gramenet i L'Hospitalet han de jugar la penúltima fase de la competició i després arribaria un 'triangular' amb els futbolistes que desitgin els seus tècnics. Això van dir, però ni hi ha data ni encara he escoltat als presidents de Gramenet i L'Hospitalet dir que estan d'acord. Els suggereixo que amb motiu de la penúltima junta directiva de l'any se serveixin a informar de tots aquests petits detalls que també interessen. Gràcies