dimecres, 25 de novembre del 2009

La junta directiva ha d'informar sobre moltes coses aquest dijous

Dia ‘D’ , Hora ‘H’. Junta directiva de la Federació Catalana de Futbol per a aquest dijous al carrer Sicília i quelcom segueix sense canviar entorn a la casa del futbol català. Després de diverses consultes i preguntes realitzades als pocs directius-amics que tenim (algun queda), hi ha quelcom que no canvia: ningú sap l'ordre del dia. M'hauran enganyat? Suposo que sí ja que aquesta nova junta directiva sempre s'ha distingit pel seu afany de parlar com més clar millor.

Avui, espero, ja sabrem el que poden costar les entrades per a aquest Catalunya-Argentina al que tots donem suport i donarem suport. És clar que també convindria saber (i ho dic amb temps) diverses coses: 1) Quant cobra Argentina? 2) Qui paga i a quant puja el pressupost de la seva estada i viatges? 3) Quant demana Joan Laporta per obrir el Camp Nou? Quant li costa a la Federació l'assegurança pels internacionals argentins i catalans. Hi haurà assegurança també –anem a tocar totes les fustes possibles- per si plou?

No sóc malastruga, sinó previsor. Podríem seguir amb molts interrogants però ho deixem en mans del Sr. Carrasco, el vicepresident ‘linx’ del futbol català. Amb tots els patrocinadors que portarà, sobraran els diners i amb tota seguretat el Govern, és a dir, tots nosaltres, pagarem només la nostra entrada i el que pagui Tv3 ‘, la nostra’. Demà esperem el comunicat oficial de la junt.