dijous, 19 de novembre del 2009

Ni Villar ni els seus no tenen estil

Aquest dijous s'ha conegut -hem conegut- la decisió del comitè d'Apel•lació entorn de la presumpta alineació indeguda del ja exjugador del C.E.L'Hospitalet, Iván Peralta. No entraré sobre qui tenia raó i sobre qui no la tenia però el comunicat d'aquest 'grup d'amics', als que només se'ls veu quan Villar anuncia algun 'pessebre'(menjar|dinar/sopar) oficial, és impresentable.

Repeteixo que no em poso en la decisió encara que, si repassen la nota amb tranquil•litat, crec que aquesta Federació Catalana i, més concretament el seu president Casals o els seus col•laboradors més directes, podrien dir alguna cosa.

Es pot llegir en la missiva termes com 'precipitació' i 'no-competent' cap a la figura del Cap de Llicències de la FCF. Això és una ximpleria, el que toca una mica la 'moral testicular' és aquesta frase que diu: “Tal competencia excluye la que pretende atribuirse el Cap de Licencies de la Federación autonómica de Cataluña”. Potser necessita Villar recordar-se que Catalunya és encara una autonomia o pretenen tocar el que fa mal quan la Federació anuncia el partit Argentina-Catalunya. Un suggeriment, Sr Casals: Convidi vostè a 'Angelote' del 'fúlbol' espanyol el pròxim 22 de desembre i que visiti aquesta autonomia