divendres, 6 de novembre del 2009

Florentino inspira a Casals i… perquè no vé José Luis Moreno?

Si ja ho deia jo. El model no era el de Puyol. Ni el de Vallbona. Ni el de Roura. Ni el de Roche. Ni el de Campoy. Algú se’n recorda de les presentacions com a seleccionadors nacionals catalans d’Angel ‘Pichi’ Alonso o de Pere Gratacós? No, és clar que no. Ara, Jordi Casals, el president que més mana al futbol català, el president a qui ningú no li mana per darrera, el president que sempre serà més amunt que cases, torres o gratacels, ens obre els ulls i ens mostra quin ha de ser el model a seguir. Showtime amb pa amb tomàquet per recaptar calers.

Casals ha decidit (suposo que ell, no els seus asessors) que el model a seguir és el de Florentino Pérez. Presentacions per la porta gran, amb molta expectació mediàtica, un presentador de luxe i, molta atenció, actuacions musicals i audiovisuals! Apa aquí! Visca l’espectacle! Visca la Federació Florentina de Futbol!

Dilluns, el Palau de Congressos de Catalunya serà el centre del món mundial. No m’estranyaria que l’acte fos retransmés en directe per TV3 –la Nostra o la d’algun directiu- i fins i tot pel seu canal internacional. Quin espectacle, mare meva!!! Com a mestre de cerimònies, un periodista que es distingeix pel seu amor al futbol català i cada diumenge va a veure partits als camps de la territorial, l’especialista en esports de tota la vida Albert Om. I actuacions musicals a dojo, com si es tractés de la gala dels Ondas o de la cerimònia dels Òscars. Hauran convidat al ‘Padrino’ Gutiérrez i el seu grup?

Total, que un acte futbolístic es convertirà en el circ mediàtic que està de moda. Una gala que ni les que firmava José Luis Moreno a TVE, encara que no sabem si amb el número de les matrimoniades. Parlant de José Luis Moreno, oi que era un artista que es guanyava la vida ficant la mà per l’esquena dels seus ninots, als quals feia lluir posant ell la veu sense que es notés? Ai, caram, caram!