dissabte, 28 de novembre del 2009

Un altre error de Casals (ho sento)

Si hi ha un partit on el president de la Federació Catalana hi ha de ser és en el clàssic Barcelona-Reial Madrid. Si alguna vegada ha de deixar el seu segell el futbol català present, més que mai, és quan se celebra el partit que dóna la volta al món. Segur que a Nigèria o a Cambotja ningú coneix al Sr Casals com tampoc ningú coneixerà al Sr Andreu Subíes ni al Sr Dani Vives (per cert: l'hi torno a advertir ja que li estan ficant gols per l'esquadra i no s'assabenta). Però Jordi Casals prefereix acudir el diumenge al matí, segons resa la web de la FCF, a la inauguració del camp del Salt, la qual cosa està molt bé.

Desconec si a la tarda té un altre 'bolo' encara que m'imagino, Sr Jordi Casals, que ha pogut més la por? vergonya? malestar? de no trobar-se, cara a cara, amb el President, José Montilla, el mateix que el va ningunejar dijous passat igual que el va ningunejar el nostre estimat seleccionador català, Johan Cruyff. 'Manda h..... que la web de la FCF també destaqui la presència del 'seleccionador català, Johan Cruyff' quan 'El Flaco' sempre està a la llotja del seu amic Joan. Ja veurem, si amb l'adéu a Laporta, tornem a veure la cara de Johan en aquesta zona noble o preferirà 'rajar' des de qualsevol poltrona periodística.

Insisteixo que, si alguna vegada ha d'estar en primera fila el president del futbol català, és en aquest clàssic, encara que a Subíes i Vives els poden enviar més enllà de la cinquena fila on -recorden?- el 'Millor president de la història del FC Barcelona', el mateix al que li van donar l'etiqueta de 'vicepresident honorífic' de la FCF- va enviar Jordi Roche al 'pelotón' secundari dels VIPS.

Un altre error, sr Casals, amb tot el respecte del món i l'hi dic amb total humilitat i que consti que ho sento pel futbol català i per vostè. Amb lo bonic que hagués estat trobar-se a Pepe (Montilla) i dir-li a la cara el que tímidament vostè va titllar com a 'relliscada' del servei de premsa per no reconèixer que la notícia es diu Cruyff. Jordi Casals? Qui és, Casals ? El president de la Federació Catalana? Aquest pot esperar. El pròxim 22 de desembre es trobaran en aquesta llotja i aquí el cap serà vostè, encara que segur que li dirà a Pepe (el nostre benvolgut president) que tant ell, com tots els altres que 'xuclen' llotja, passin per taquilla.