dissabte, 14 de novembre del 2009

Catalunya delega a Madrid

Jo pensava que el futbol sala català mereixeria tots els honors amb l'arribada d'Israel López al poder. Ara sí que gaudeix, ara sí que mana. Amb les que s'ha hagut d'empassar, eh, ‘Isra’, ara manem, cobrem el que volem (encara que no el que mereix), ens miren amb respecte i fins i tot temor i no passa res. El president Casals abraça i abraça, Torres executa, la resta.... ‘palmeros’ menys tu. Tu sí que saps, mestre.

Però deia això del futbol sala perquè aquest divendres esperaven a Catalunya a la reunió de la Comissió del futbol sala nacional. Ja se sap que Villar, el ‘del No-Centenari’, el qui ha impedit el Catalunya-Argentina (ho dic per a futures fotos), li agrada més una Comissió que a un ximple, un llapis. Bé, doncs reunió de la Comissió de Futbol Sala i el senyor Daniel Vives (vicepresident i President del futbol sala català) no només no va acudir a la reunió, sinó que tampoc li va dir al president Casals si es podia acostar. És més, va delegar en la Federació madrilenya. Toma del frasco, Carrasco! Ara resulta que deleguem a Madrid.

Al final serà veritat allò de ‘cacarejar en un lloc i no posar mai els ous on cal posar-los! La veritat és que la Federació Catalana li va dir a l'Espanyola que no participarem a la Fase territorial, categoria benjamins, perquè els pares no volen. No se sap ni a qui seleccionaran o quines fases o on es jugaran i Catalunya delega i s'avança amb la seva retirada. Vives. Vives... vas de la mà d'‘Isra’ i tens molt que aprendre encara. Això sí, tots junts a sopar a les Gales. Això sempre ha estat molt bé.