dissabte, 14 de novembre del 2009

Navas no sap, Navas no contesta

Aquest divendres va clarejar amb nova ’rajada’ del president del C.E.L’Hospitalet, Miguel García. Les acusacions de García sobre l'ex gerent de la Fundació de la FCF (etapa Jordi Roche) són suficientment greus perquè el màxim mandatari riberenc estigui decidit a donar un pas molt important, com és presentar una querella.

A tot això, hem intentat, a través del cap de premsa Bernat Bafaluy, preguntar si era cert que tant el president Casals com el citat Navas, volien demandar a García per unes declaracions anteriors. La nostra petició té lenta resposta. És normal.

Casals
està a Madrid, en ‘el No-Centenari’ de la Federació Espanyola i Navas està a l'estranger on sembla que ni el telèfon ni Internet funcionen. Allà ells. Si un senyor (digui's García o com sigui) amenaça amb una querella, val la pena prendre-se'l de debò, encara que el silenci d'Albert Navas atorga i pot arribar a enrojolir. Ara veurem qui dóna el pas següent: García només pot acudir als tribunals perquè així ho ha dit. I Navas només pot anar als tribunals, ja que la seva gestió està en dubte.