dimarts, 10 de novembre del 2009

La transparència comença a brillar per la seva absència

Ho sento, però les coses com són. És curiós, per no utilitzar un altre concepte, llegir i escoltar el 'gran negoci' que suposarà l'arribada de Johan Cruyff a la banqueta de la Selecció. Dic curiós perquè els dirigents de la Federació (Casals-Torres, Torres-Casals) haurien de sortir al pas d'unes informacions bastant increibles pel que fa al patrocini de l'acte del passat dilluns.

Tal com es va informar a 'Futbolcatalunya.com' -gràcies per citar sempre, companys-, qui va assumir aquests 40.000 euros d'ingressos va ser Joan Gaspart i va ser l'actual president de la UE Sant Andreu qui va córrer amb gairebé tot el pressupost. Dic gairebé tot, ja que, segons ens consta, DAMM va abonar 6.000 -cal incloure-li altres accions puntuals- i fins i tot surt una altra quantitat de 9.000 euros procedents de firmes -prefereixo no donar noms- que han pagat, però no desitgen que es publiciti i altres que s'han posat en òrbita, encara que no hagin donat un sol euro.

Vagin fent números: llogar el Palau de Congressos? 8/10.000 euros. Muntatge de llums i càmeres? 24/25.000 euros. Càtering per a 1.000 persones? Calculem entre 15/20 euros per persona? 20.000 euros. TOTAL: 55.000 EUROS, menys els 15.000 pagats per altres firmes i ja els surten els 40.000 de Joan Gaspart, el mateix al qui molts dels qui ara estan al capdavant de la Federació han posat sempre a parir. Suposo que d'aquests 15.000 euros no hi ha res per a la 'Fundació Cruyff', encara que si n'hi hagués, també em semblaria bé, però que es digui.

I ara què diem de Gaspart? Benvolgut president Casals: l'hi ho dic amb afecte. Surti i expliqui's o que s'expliqui el seu directiu-president Torres perquè la transparència comença a brillar per la seva absència i això no ens agrada a ningú. A més, si cal donar-li les gràcies a Gaspart, les hi donen i ja està no?