divendres, 6 de novembre del 2009

Val la pena 'demanar' aquesta almoina?

Atenció a la carta de Jordi Fernández (Vocal de Economia i Recursos Externs del Comitè Tècnic Català) perquè els senyors col·legiats puguin anar GRATIS a veure al Barça i al Espanyol. De debò val la pena, Sr. Moreno Delgado (president)? La resta dels clubs de Catalunya estan obligats a deixar passar a tot el món? Aquesta és la carta i que cadascú reflexioni:

Passem a presentar-vos el procediment d'accés als estadis del RCD Espanyol i FC Barcelona.
RCD Espanyol.
Davant els problemes d'aforament del nou estadi del RCD Espanyol i la impossibilitat de donar cabuda a un número indeterminat de passis federatius, el CTAFC ha negociat amb el RCD Espanyol la concessió de 50 passis setmanals aquests passis seran numerats i amb seient. Aquest passis seran vàllids per a tots els partits tret del enfrontaments amb el Real Madrid i el FC Barcelona.

El procediment per a accedir serà sol·licitar per correu electrònic a invitacions@cta.cat de dilluns a dimecres de la setmana en curs la invitació, cada sol·licitus rebrà un número d'ordre d'entrada. En el cas que les sol·licituds superin les 50 es procedirà a sorteig treien un número de 1 al número de sol·licituds i es començaran a atrogar a partir d'aquest número fins a exhaurir les 50

> FC Barcelona
Per l'accés a l'estadi del FC Barcelona, el procediment serà el mateix que per temporades anteriors:

1) En partits de lliga (tret del Real Madrid) es podrà accedir per l'accés 5 arribant 15 minuts abans del partit serà suficient.

2) En partits de Champions League i Real Madrid el club ens facilitarà 30 invitacions que s'hauran de sol·licitar com en el cas de anterior per email a invitacions@cta.cat el dilluns abans del partit. En cas de més peticions que entrades es procedirà a sorteig com hem comentat en el cas de l'Espanyol.

Et recordem que el passi federatiu és personals i la seva cessió és una infracció
tipificada al reglament del CTAFC com a falta GREU, susceptible de sanció de 1 a 3 mesos.

Seguirem treballant per aconseguir les millors condicions possibles
Atentament
Jordi Fernández
Vocal de Economia i Recursos Externs