dimarts, 4 de gener del 2011

Dimissions irresponsables?

La Federació Catalana és notícia i això és bo. Ha de ser una cosa meravellosa ja que poques vegades els mitjans trenquen la seva monotonia per parlar del 'submón'. En moltes ocasions, com ara, només es trenca el guió per treure a la llum escàndols que, segons amistats ‘baboses’ i rèptils, van a un costat o un altre. En un món on un president d'una Federació diu que hi havia un capítol de 100.000 euros destinats als mitjans de comunicació, i ningú li diu res, en un món on aquest mateix president li diu a la premsa que té més diners per promocionar el Catalunya-Hondures sense cap vergonya, tot s'hi val.

Fixeu-vos si val tot que han dimitit 18 .. divuit .. companys de junta i la llei li permet a Casals que segueixi al capdavant de la Comissió Gestora. Qui vetllarà perquè tot el procés vagi pel camí democràtic que li correspon al nostre futbol? Casals? Els vuit que li queden? Qui es pot fiar dels nou que es queden al carrer Sicília quan se n'han anat 18 perquè no ho veuen clar?

És la llei i cal acceptar-la. El que seria meravellós és que Casals es torni a presentar, cosa que no dubto. Es pagarà la campanya de la seva butxaca, no prohibirà preguntes en rodes de premsa, ni farà la pilota, com li fa ara, a Villar. Ara que se li acaba el xollo, és moral que es porti la Copa del Món per fer-se la foto? Un tipus a qui qüestionen els seus excompanys, ‘raja’ ara d'Esquerra Republicana, de Carod-Rovira, de Pruna i de qui faci falta i es porta la Copa del Món a la qual més d'un va contribuir amb els seus preservatius. Sí, amb els seus preservatius. Els prometo que, quan surti el pròxim president de la Catalana, direm el seu nom. Per ara, toca silenci encara s'ha de mentir el just.

Va dir Casals a qui el va voler escoltar el passat dia 30 de desembre que la Federació pagaria a la companyia d'assegurances ASISA el 1.400.000 euros que se li deu des del carrer Sicília. No és veritat, no és cert i, qui diu coses que no són veritat, va a l'infern. Pagarà l'Espanyola, la mateixa que ara li cedeix el trofeu del Mundial i després descomptarà mensualment. Així que ... a pagar per obra i gràcia de Casals i els seus i que carregui qui el substitueixi. Aquest és el personatge en mans del qual queda la Gestora que "vetllarà" pel bon funcionament del procés electoral. Vostès se’n fien? La meva resposta és el que menys importa. És qüestió de 90 dies. Ara el que toca és escoltar a tots aquests mitjans als quals Jordi Casals diu que la FCF ha repartit 100.000 euros i ningú diu el contrari. S'haurà confós amb tant quilometratge i dietes?

Com estem de vacances no em gasto més. Espero amb ganes l'aparició d'Andreu Subíes. Si vol ser president de la Catalana haurà de donar la cara i d'això ha demostrat que va sobrat. Hi ha qui manté que dimitir és de covards, fins i tot d’irresponsables. La veritat és que no sé si és més encertat anar-se'n o quedar-se dins de la junta i explicar públicament el que passa perquè ho sàpiguen els clubs. No ho sé. El que sí sé és que cal donar la cara i hi ha especialistes en la política de l'estruç