dijous, 20 de gener del 2011

Subíes és feixuc o està malament assessorat


Els prometo que no tenia cap intenció de censurar cap actitud dels pre-pre-precandidats a la presidència de la Federació Catalana. Jordi Casals no arriba ni a això, pel que el president de la Gestora, que s'aprofita del càrrec per a seguir recorrent Catalunya i cobrar kilometratges, sempre serà criticat quan toqui. La veritat és que cada dia se supera i va a quedar com la ‘chata’.

No obstant això, no puc mirar a cap altre costat quan altres pre-pre-precandidats fiquen la pota de manera tan escandalosa com ho ha tornat a fer Andreu Subies. Immers en un silenci tan respectable com incomprensible, el director esportiu de l'Ascó ha enviat una carta als mitjans amb diversos errors arbitrals (un total de set en contra per zero a favor) que, segons el club, els ha perjudicat notablement.

Desconec si ha estat decisió personal o si tan sols ha donat la seva aprovació a aquest atac d'ira arbitral per part del president del club. El que sí sembla clar és que, si un senyor aspira a la presidència de la Federació Catalana, i es permet fer públic aquest enuig, val la pena preparar-se si arriba a ser el cap del futbol català. Amb els antecedents que té Subíes amb els seus ‘amics’ els àrbitres més val que estigués callat i, si no sap gens d'aquest informe, pitjor és. O feixuguesa o mal assessorament o les dues coses alhora.