diumenge, 23 de gener del 2011

‘ L’exprès de Llagostera' segueix sumant quilòmetres

Primer: ‘L’exprès de Llagostera' no és una definició pròpia sinó que correspon al meu company Manolo Ayala. Original i exclusiva. Les coses, com són. El president de la Gestora de la Federació Catalana segueix acumulant quilòmetres i amenaçant amb disparar encara que, com sempre, sense posar noms ni cognoms. El seu tarannà ‘demòcrata’ li ha aumentat la seva capacitat de treball al punt que el passat diumenge 16 es va anar a Amposta, a Sant Carles de la Ràpita i, a la tarda, al camp del Remolins-Bitem. I ho va fer amb gran sacrifici personal. Així ho va explicar el divendres 21 als companys de Canal TE al programa 'Mes Esport' que dirigeix Michel Viñas. "Sóc aquí per informar del que ha passat i donar la meva versió. No puc dir res més en aquests moments. Quan estiguem en campanya - (encara no hi és?) - Ja podré oferir més arguments ja que ho tinc documentat ".

Segons els companys del 'Diarimèsbre.cat', Jordi Casals va parlar d'un vicepresident que ha estat un dels que "han incitat" sense arribar a aclarir qui era el 'malvat' vicepresident. És clar que la seva incontinència verbal no es va aturar i se li va escapar ... Andreu. "S'ha de veure com va acabar el Benavent i com està ara el Ascó". Curiós que recordi tot això Casals i callés servilment quan el totpoderós Subíes va vendre la plaça lleidatana per Ascó. Aquest silenci còmplice s'ha convertit, ara, en un clar objectiu per a un Casals que parla i parla dels cursets de la Fundació Cruyff, de la Xina i de tot el que li dóna la gana perquè ningú li pot replicar.

La seva gosadia és tan reprotxable que, després de posar a parir mil vegades al seu cap Ángel Villar, ara s'agenolla mil vegades ja que el cap del 'fúlbol' ha pagat el deute amb Asisa per valor de 1.400.000 euros. "El futbol català ha d'estar agraït a la FCF pel que ha fet, es digui el que es digui", va comentar el passat divendres el president de la Gestora sense arribar a posar-se ni vermell ni negre. Primer va ser nacionalista i ara nacional ja que la camisa sempre ha de ser reversible. Encara sort que ja va dient alguna cosa més. "S'hauran de amortitzar amb els anys" (el 1.400.000). I jo que pensava que Villar li ho perdonaria. Il.lús, sí.