dimarts, 11 de gener del 2011

Jaume Roura dispara però s'amaga

Tenia interès en conèixer l'opinió de l'expresident de la Federació Catalana, Jaume Roura, al voltant de l'actualitat que envolta el futbol català. No m'ha sorprès. M'alegra que tingui ganes, com a mínim, per escriure i opinar ja que el considero un bon gestor i un bon expresident a qui li va sobrar un any de mandat. Aquí va perdre el cap i la situació va poder malgrat que no vull ni recordar sinó quedar-me amb el seu bon tarannà. El que no m'ha agradat gens és que dispari, a través de Mundo Deportivo aquest dimarts, i no remati la feina. M'explico.

“La FCF va caure a mans de persones manipuladores”. Pregunto: ¿Qui?.

“Va ser un dimoni molt ambiciós i dolent el que no va donar la cara i va utilitzar i manipular d'altres persones per aconseguir els seus objectius”. Pregunto. ¿Qui?

“Va arribar fins i tot a ocupar un alt càrrec a la junta i va manar més que ningú en la Federació, però per la seva condició professional pública el van obligar a dimitir”. Pregunto: ¿Qui?

Estem d'acord que cal mantenir “una excel·lent relació amb al Federación Española”, és cert que cal “recuperar cinc anys de desastre” i fins i tot que Casals i companyia “ho pagaran i ho estan pagant”, però la millor versió de Jaume Roura va ser quan, abans de perdre el cap (dit amb tot el respecte), va treballar a preu fet pel futbol català.