diumenge, 29 de març del 2009

I Torneig de Nacions de futbol sala

Divendres passat es va presentar en el Museu Colet la I Copa dels Nacions de futbol sala, un torneig al qual ja han titllat d'oficial avalat per la Unió Europea de Futsal (UEFS) i l'Associació Mundial de Futsal (AMF), a Platja d'Aro del 2 al 5 d'abril. Gràcies, per cert, per convidar-nos a la presentació, a qui correspongui.

No només no criticarem tal esdeveniment, sinó tot al contrari. Aquí estem, modestament, per a parlar d'una cita que hauria de reunir a tots els afeccionats a un esport meravellós i que arrossegarà a Catalunya països com Austràlia, Abkhazia, Santa Helena, Rússia, Perú i França. L'únic dubte que tinc és si acudirà, o no ho farà, el responsable del futbol sala de la Federació Catalana, Israel López, atès que seguim pendents d'una reunió entre la secretària d'Esports de la Generalitat, Anna Pruna, i la pròpia FCF, per diferents litigis jurídics que estan encara als tribunals. Què farà López?

M'asseguren que aquesta setmana hi haurà novetats a la junta directiva de la Catalana, i fins i tot pot perdre una cadira que l'ha dut a molts cursets durant la seva gestió. Israel, -em diuen i jo t'ho transmeto per amistat-, que aquesta setmana 'cantaràs': o 'amb mi o sense mi', però el futbol sala sí que té remei