dijous, 19 de març del 2009

Jesús Farga i el Torneig de Nacions

Els convido a llegir, si no la coneixen, la pàgina web 'e-notícies' i, més concretament, l'entrevista que se li realitza al vicepresident de la Federació Catalana, Jesús Farga, entorn del futur Torneig de Nacions. Sota el títol d''Enredats per la Federació Espanyola. El Govern i la Federació Catalana, sense Torneig de les Nacions" els companys de l'esmentada web treuen unes conseqüències particulars. No és crítica, és realitat. Escoltin a Farga -la bona voluntat el continua traint- i no escoltaran, en cap moment, que digui que el pròxim juny no hi haurà partit de Catalunya. Tant de bo ho hagués dit, perquè continuo pensant que és un pegat i que l'única cosa que ha de preocupar als actuals responsables de la FCF són les eleccions encara que ja sabran el que es fan.

Pel poc que sé, la Federació continua negociant un gran rival (¿Italia, Rusia? per al juny encara que les urnes hagin d'esperar fins al 13 o 20 de juny, però poc més. El 'Torneig de Nacions' haurà d'esperar. El que no entenc és que la nostra estimada secretària d'esports de la Generalitat, Anna Pruna, es mostri, com Pere Gratacós, tan preocupats per aquest Torneig de Nacions i no els importi un rave la Copa Catalunya. Segur que qui està confós sóc jo, però, mentre m'ho aclareixen (si volen), seria important que s'aclarissin els protagonistes.

Farga, companys estimats, ha après que, si és amable i parla, ja hi ha qui està disposat a interpretar el que d'altres desitgen llegir, el que passa és que en aquesta ocasió hi ha vídeo. La Federació, insisteixo, treballa per aconseguir un partit de Catalunya, el juny, encara que la millor notícia per al futbol català és que se n'oblidin i se centrin en l'Assemblea i en les futures eleccions on, per cert, no crec que hi hagi 'golejades'