diumenge, 22 de març del 2009

Niubó, president de la Federació Catalana

Ara ja no tinc dubtes: Rafel Niubò és el president de la Federació Catalana de futbol o vol ser-ho. Llegeixo la ‘Contraportada’ de Jordi Basté –gran crític? on els hagi!- a El 9 i es pregunta: ‘Per què: el secretari general de la Vicepresidència de la Generalitat , Rafael (textual) Niubò, m’assegura que estan pensant fer un torneig quadrangular amb quatre (quadrangular amb quatre, anem bé) seleccions potents per deixar enrere d’una vegada per totes els partits de costellada habituals de cada any?

Abans eren ‘Jornades festives’ ‘Desplaçaments massius a Euskadi’ ‘Un país està de festa’ però això ja ha passat a millor vida. Entenc que aquest interrogant que Basté va plantejar al Ex Secretari general de l’Esport de la Generalitat –no m’assembla haver-li llegit mai que el partit de Nadal era un Partit de Costellada, crec- pot servir perquè la Federació Catalana de futbol no obri el període electoral que l'assemblea de finals d'abril hauria de realitzar. Ho entenc així perquè, si no ho fos, no veig què fa Niubó parlant d'organitzar un ‘quadrangular de quatre equips’. O és que Niubò és el president de la FCF ? Li ha dit el president de la Federació Espanyola , Ángel Villar, malgrat que ens pesi a tots, que es converteixi en organitzador de tornejos? El futbol és tasca del Govern o, encara, és responsabilitat de la FCF , per delegació de la RFEF ?

Seria convenient que Ricard Campoy aclarís conceptes perquè mai he cregut en els pactes ‘anti-natura’. També és una bona ocasió perquè el vicepresident de l'Associació de clubs, Fermín Casquete, donés la seva opinió sabedor de les generoses intencions de l'amic Niubò. Ja ho saben, ja ho saps president Campoy: no moguis un dit perquè aquí qui mana és Niubò.