dimarts, 3 de març del 2009

Eleccions a la vista: ja comença el que és bo!

Dissabte passat vam rebre un correu firmat pel senyor Madolell on se'ns informava de la presentació de la nova web de l'Associació de Clubs i d'un multitudinari acte -diuen que 50, 60, 80 i fins i tot 100 representants- amb dinar inclòs a un restaurant de Badalona.

M'alegro molt que Felipe Martínez, el seu president, surti públicament amb aquest anunci de 'guerra' i, especialment, de presència en les futures eleccions a la Federació Catalana de futbol. M'alegra perquè Felipe és un tipus normal, i això comença a escassejar en el nostre futbol. Normal significa que sap del nostre futbol i fins i tot sap dissimular la seva sapiència. I m'alegra per poder comprovar, encara que sigui via correu, que aquesta Associació continua viva.

M'expliquen que alguns dels assistents van posar a parir alguns directius de la Federació Catalana i el propi Ricard Campoy. Això va bé. N'hi ha alguns, pocs, que sempre han donat la cara i la donaran, mentre d'altres s''arrosseguen' i pilotegen amb tots els bàndols. Menys mal que tots ens coneixem i cadascú tenim passat, present i, ho desitjo, futur.Assabentats que l'Associació entra en lliça, pendents del president Jordi Casals i de l''ex' Navas (què trist!), pendents de Josep María Vallbona i pendents de Jesús Farga, ara comença el millor. Tant de bo en l'Assemblea del pròxim mes d'abril vegem més clar el futur d'una institució i, més particularment, el futur del futbol català.