dijous, 26 de març del 2009

I Torneig de Nacions (suma i segueix)

Marc Vives, cap de premsa de la Plataforma Pro-seleccions catalanes, intervenia als micròfons d'ONDA RAMBLA el passat 6 de març pel que fa a la possibilitat que Argentina, Brasil i Holanda haguessin donat el seu vist i plau a aquesta Plataforma per actuar en el I Torneig de Nacions o quadrangular el mes de novembre:

“No tenim cap mena de constància que aquestes seleccions hagin dit sí al Torneig el novembre. La Plataforma Pro-Seleccions va de la mà de la Federació Catalana de futbol. Hi ha hagut i hi ha converses amb la FCF, entre els senyors Campoy i Vinyals, amb la intenció que es dugui a terme aquest I Torneig de Nacions, o com es digui, i sigui un èxit".

Vint dies després, es pot llegir a la web de la plataforma 'www.seleccions.cat': “Ja fa temps que la Plataforma treballa per aquesta Copa de les Nacions i no es rendeix de cara a què es pugui celebrar aquest mateix any. La data de novembre que havia validat Villar significava tenir un torneig de somni amb seleccions internacionals d'altíssim nivell com Brasil, Argentina i Anglaterra. Del 14 al 18 de novembre, estava encarrilant-se un campionat d'impacte mundial i on fins i tot una marca esportiva estava dissenyant la pilota especial del torneig. Argentina-Anglaterra i Catalunya-Brasil eren els creuaments per a una final que podria ser la del mateix proper Mundial. No està tot perdut i encara és possible, simplement aquells que tenen influència i que sovint s'omplen la boca de catalanisme, haurien d'actuar. Només així podrem seguir avançant!

Doncs ànims i endavant. Tots estem a la mateixa lluita encara que som molt més clars, però jo no em fiaria gaire del senyor Ángel Villar...