divendres, 18 de febrer del 2011

Moreno Delgado signa el seu adéu a la Federació

L'encara president-digital dels àrbitres catalans, Xavier Moreno Delgado, ha tornat a ensopegar, ha tornat a ficar la ‘pota’ d'una manera penosa amb una circular que aquest passat dijous va enviar als seus col•legiats. Circular nombre 13- quina casualitat! on apareixen conceptes com “ordre” “advertiment” “sancions de suspensió des de tres mesos a un any”. Veure'l per a creure'l. Moreno conta les seves hores al capdavant de la ‘teta’ arbitral, agafa la ploma i aquí va el regal. Altre exercici democràtic que només podria igualar el seu cap Casals.

Atès que la Comissió Executiva ha tingut constància que alguns membres de l'organització arbitral estan adreçant-se a clubs afiliats a la Federació Catalana de Futbol, en nom i representació de determinades persones que podrien esdevenir candidats a president d'aquesta entitat en el futur procés electoral que pugui quedar aprovat a la propera Assemblea General Extraordinària del dia 19 de febrer d'enguany.

Atès que la normativa federativa vigent imposa a l'estament arbitral l'obligatorietat d'observar la necessària equanimitat, imparcialitat i independència respecte la resta de persones i entitats que constitueixen la Federació Catalana de Futbol, especialment en el transcurs de les competicions oficials i dels processos electorals que duu a terme.

Vistes les competències establertes a l'article 5.2 del Reglament del Comitè d'Àrbitres a favor de la Comissió Executiva, aquest òrgan, en la seva sessió celebrada en el dia d'avui, ha acordat:

Primer.- Ordenar a tots els membres de l'organització arbitral descrits a l'article 3.1 del Reglament del Comitè d'Àrbitres, que s'abstinguin de fer campanya electoral a partir del proper dissabte 19 de febrer de 2011, entenent-se per aquest concepte el conjunt d'activitats dutes a terme amb la finalitat de captar avals o vots a favor de qualsevol pre-candidat i/o candidat a president o membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol, llevat el representant de l'estament arbitral a l'Assemblea General, quan no exerceixi d'àrbitre.

Segon.- Advertir que els qui incompleixin aquesta ordre podran incórrer en responsabilitat disciplinària o en una infracció tècnica molt greu de l'article 33.1.d) del Reglament del Comitè d'Àrbitres, que poden comportar sancions de suspensió de designacions per un temps de tretze a vint-i-cinc jornades o d'inhabilitació de tres mesos a un any.
Barcelona, a 17 de febrer de 2011. "