dilluns, 14 de febrer del 2011

Daniel Rius no se sap la lliçó


El directiu de l'Amposta i excandidat a la presidència de la Federació Catalana, Daniel Rius, es va personar aquest dilluns al Col•legi de Periodistes amb la finalitat de realitzar un ‘Debat-conferencia de premsa’ sobre ‘La situació de la FCF i buscar solucions’. Aquest era el títol d'una trobada a la que se sumava l'ex president del Prat, Lluís Mijoler, i diversos membres del col•lectiu ’25 presidents’.

Fonts presents en Rambla de Catalunya indiquen que podrien haver-hi unes 30 persones de les quals la meitat podrien correspondre a clubs de futbol. A partir d'aquí que cadascú tregui les seves conclusions. Només tenir ganes de parlar sobre la pèssima situació de la FCF ja val un aplaudiment, pel que no seré jo qui opini o deixi d'opinar sobre aquesta concurrència.

El que no considero massa correcte és acudir a aquesta reunió amb un greu error assumit. Quan Rius va recordar l'Assemblea extraordinària la va situar el 14 de Març. Encara que li van fer veure la seva equivocació, es va mantenir ferm, fins diversos minuts que va rectificar. Malament, molt malament ha d’estar la memòria de Daniel Rius si no té en compte que la data és dissabte que ve encara que, com han fet arribar diversos presidents a aquesta Redacció, tampoc ningú ha enviat cap circular des de la FCF recordant als clubs que el dissabte estan cridats a l'INEF. Tenint en compte l’ús d’Intranet per part del president de la Gestora per als seus interessos personals, ara se'ls ignora totalment per informar-los d'una cosa tan important com l'Assemblea extraordinària. Així és el ‘demòcrata’ i transparent Casals.

Però segueixo amb Rius, Daniel. En la seva exposició va dir que volia liderar però que no volia ser candidat i que ho buscaria a partir d'ara, com si fos alguna cosa tan fàcil. Igual per Rius, sí i, com a colofó, també va declarar que amb el suport de 40 o 50 clubs ja tindria suficient. Benvingut al circ, Sr Daniel Rius! Ara li preguntarem al president del Vilafranca, Pere Montserrat, la seva opinió.