divendres, 25 de febrer del 2011

Llauradó ‘guanya’ a Subíes i Casals


124 és el número de la sort. Qui s'aboni a aquest 10% podrà dir als seus néts que va ser precandidat a la cadira ‘llaminera’ de la Federació Catalana de Futbol. Aquest divendres ja ha començat el ball i ho ha fet amb força ja que Jaume Llauradó ha retirat 2.241! paperetes. Va fort, Jaume, que va reunir, segons els propis organitzadors, a 70 presidents de club a Lleida aquest passat dijous. 70 presidents! Això és poder de convocatòria encara que la ‘premsa canallesca’ no va voler esperar a la presència dels amfitrions a causa de problemes de circulació. Aquest retard, que mai té raons femenines, és disculpable encara que hi ha qui sempre té presses històriques.

Bé. Llauradó (Ricard Campoy, per delegació) va acudir aquest matí al carrer Sicília per recollir les paperetes que haurà de cobrir fins al proper 14 de març. Va coincidir amb l'ex, Jordi Casals, a qui li van haver de redactar la carta de petició en les mateixes dependències ja que no havia tingut temps abans. Quina paciència tenen aquests empleats! Ànim, companys! Encara que tot pot empitjorar, és realment difícil superar el llistó que ha deixat un tipus que es va limitar a demanar les 1.241 paperetes reglamentàries. Ni una més ja que, a partir d'aquí, cal pagar.

Andreu Subíes també va visitar la FCF. Es va portar 1.241 i aquesta tarda té reunió especial amb tot el seu equip. Cal suposar que aquest divendres és la data de sortida per a l'ex vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, qui té moltes respostes pendents per al futbol català si vol afrontar d'una manera transparent tot aquest procés electoral.

Ara com ara, ja ho veuen: Llauradó ‘guanya’ a Subíes i Casals, almenys en quant a petició de paperetes es refereix.