dimecres, 24 d’octubre del 2007

Roche obre la veda

Ja ho saben els clubs catalans: qui desitgi una subvenció per part de la Fundació Catalana de Futbol, és a dir, per part de la Federació Catalana de Futbol, només l'ha de demanar al totpoderós president-censor del futbol català, Jordi Roche. La tàctica és infalible: li 'cantes la canya' i la Fundació paga. La Fundació no està per a ajudar als clubs que imparteixin més cursos de 'primers auxilis' per als entrenadors, no està perquè en tots els camps hagi una ambulància amb personal qualificat, no està per a rebaixar el cost dels arbitratges. Per a tot això, no està.

M'alegro personalment pels organitzadors del Torneig d'Històrics, encara que s'hagin oblidat de convidar a FutbolCatalunya.com al sopar de la passada setmana. No passa res. A més, per algunes companyies que hi havia, potser millor ni assistir-hi. Fer la 'pilota' és una cosa que deixem en mans dels 'subvencionats'. Per cert, quin paper pinta en aquesta història el 'alferes' Navas prometent, primer, ajudes econòmiques als Històrics i, després, ratificant-les el president-censor? No és més lògic que sigui Roche, primer, qui apunti la decisió i l'empleat -encara que 'alferes', però empleat- executi i no faci mèrits? Ni així el 'alferes' serà el 'hereu' del tron del 'nen'. Ni així, Navas.

Només una altra cosa: missatge gratuït per als organitzadors del també històric Torneig de l'Estany que, si no m'equivoco -em sap greu si és així- complirà aquest any la seva 40ena. edició. Demanin, demanin a Navas i Roche i la Fundació -és a dir, el futbol català- pagarà. Que demanin els de l'Estany i tots aquells que munten aquests partits estiuencs que anys enrere gairebé omplien estadis i que ara malviuen.