dimarts, 9 d’octubre del 2007

On estàn 'Uó-Uó i Ochoa?

La imatge que ens van oferir diumenge passat les televisions on apareixia el jugador de l'Athletic de Bilbao, Asier del Horno, insultant greument al nostre col·legiat-assistent internacional, Antonio Artero, són vergonyoses i fastigoses. Li va dir de tot en una actitud covarda i lamentable. Encara que més lamentable és que el col·legiat, Bernardino González Vázquez, no ho reflectís en l'acta arbitral. Si no es castiga en el futbol professional, què esperem que passi en la resta de categories?

Segur que el 'valent' Alfons Álvarez, el nostre millor àrbitre català de primera -més conegut com 'míster Uó-uó'- motivo pel qual va expulsar al levantinista Kapo-, ja haurà cridat al seu primer 'cap', Sánchez Arminio, o al seu segon 'cap', Ochoa Díez, per a anunciar la seva solidaritat i la seva immediata posició de vaga davant de tal abús.

I, si no ho ha fet Don Alfons, és hora que Ochoa surti públicament i defensi a un dels seus. Artero! estem amb tu encara que contis amb escassos elements poc donats a plantar cara