dissabte, 6 d’octubre del 2007

Prou de notes i de plors

La Federació Catalana de Futbol, perdó, el president-censor de la FCF, Jordi Roche, segueix plorant per la negativa del president de la Federació Espanyola, Ángel Villar i crec que ja ha arribat el moment de dir prou! i posar-se a treballar. Tradueixo el missatge, 'nen': o presentes (presenta vostè) una demanda ja! o calli, si us plau. No entenc el victimisme de Roche. Ni ho entenc ni ho entendré com tampoc entenc que la seva 'generositat econòmica' amb els mitjans de comunicació afins (té hostils?) no li serveixin per dur a terme una campanya d'assetjament i enderrocament contra Villar.

Tampoc entenc com Catalunya -segona territorial per llicències- no pren la paraula en la presentació de Mateo Alemany com alternativa a 'Angelito'. Roche, poc segur deuria estar, va preferir callar (ho hauria fet de meravella Joan Castells). Trist, lamentable i poc edificant tret dels seus 'palmeros' ja que estan davant el millor president de la història de la Federació Catalana encara que, si pregunta vostè (president-censor), sempre haurà un valent, que no necessita càrrecs, que li parlarà de Pablo Porta. No ho dic per mi ja que bastants 'pals' -la majoria immerescuts- li vaig donar. Però, com va dir no sé qui: 'molt arròs per a tan poc pollastre'.

Bé, per avui ja n'hi ha prou. Després de llegir el comunicat ploraner on s'agraeix a tothom “les nombroses mostres de suport rebudes” (a la premsa no fa falta que se li agraeixi res) per la 'cacicada' de Villar, no puc més.

Ah¡ L''epístola d'avui també del seleccionador, Pere Gratacós. Molt bé, Pere, ara només queda que els expliquis als entrenadors catalans les raons per pujar-los la taxa per la mutualitat i els nous drets de contracte. Per tot això, Pere, et (li) dic el mateix que al 'nen', al teu (al seu) president-censor: menys cloquejar i més interposar... demandes, dues, si és possible, millor que una. Els 300.000 euros que no aniran al futbol base, els paga Villar o tu/vostè?