dilluns, 8 d’octubre del 2007

Roche 'compleix' dos anys

Encara que sembli mentida -ho dic perquè ningú s'ha fet eco de l'onomàstica i això que el 'nen' té mitjans de comunicació 'agraïts'- sembla que tots hem oblidat que aquest dilluns, 8 d'octubre, fa dos anys que sortia triat president de la Federació Catalana de futbol, el jove president-censor, Jordi Roche. Dos anys en els quals cal posar-li nota encara que només el futbol català tingui dret a fer-ho. És hora de fer balanç, hora de parlar clar i no contestar només a les preguntes 'pilotes' de periodistes 'pilotes' que es 'venen' per quatre monedes.

Dos anys que, pel que sembla, també han passat per alt a la Federació i això que publiquen en els seus mitjans fins a l'últim refredat de Roche. Bé, què hi farem? Segur que dilluns que ve, dia 15 -es compleixen dos anys de la presa de possessió- Roche complirà amb la seva paraula, oferirà una roda de premsa i no farà, com a Madrid, declinar l'oferiment del portaveu de la Plataforma anti-Villar, Mateo Alemany.

En una carta que va enviar el 24 de febrer de l'any passat -i que es manté a la web federativa-, Jordi diu: “M'he compromès trimestralment a donar la màxima informació dels tasques que anem desenvolupant a la Federació”. Doncs això. Ja ha arribat aquest trimestre desitjat per a escoltar-lo amb molta atenció, no? Segur que l'alferes-hereu o l'eficient director general, Pol Buscail, o la 'mainadera' o el 'ven-corbates' o el 'palanganer' li ho posaran fàcil, per no dir la subvencionada premsa.