dimarts, 8 de juny del 2010

Xavier Latorre estova a Laporta i irrita Casals/Torres

Però qui ha estat l''irresponsable' que va anomenar a Xavier Latorre com a president del Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana ? Qui? Ja saben que el passat dia 1 els informàvem del cabreig majúscul de l'honorífic' vicepresident de la FCF , que posava a parir Casals abans d'arribar al carrer Sicilia, perquè a Latorre se li 'va ocórrer' donar la raó a la candidatura que encapçala Sandro Rosell arran de l'abús d'altres aspirants (Ingla i Ferrer), que van enviar propaganda a casa dels socis blaugrana tot i que només eren precandidats.

Recordeu que ja vam parlar de l'emprenyamenta de Casals i Torres doncs encara no han rebut els 750.000 euros que el 'soci' li ha regalat a l'Espanyol i resta de clubs catalans per desig de l''honorífic' i 'piloteig' de Casals-Torres, ja que Latorre ha tornat a posar, una altra vegada, la Federació en peu de guerra. Com és de gran, aquest Latorre! La veritat, repeteixo, és que des que es va plantar i se'n va anar de l'Europa, ja va demostrar que els tenia ben posats. Ahir, dilluns, li va donar un altre pal a Laporta, és a dir, un altre esbronc per al 'dúo dinámico'.

Rosell ha presentat fins a quatre recursos davant del Comitè d'Apel·lació i ahir li van tornar a donar la raó ja que la junta electoral del FC Barcelona s'ha 'oblidat' d'aplicar el que diuen els seus estatuts a l'article 48. Resumeixo: el cens ha de mostrar nom i cognoms dels socis i no només números, com va admetre aquesta junta nomenada, democràticament, a dit per Laporta i companyia. Apa aquí! Un altre 'pal'! Però, no sap Latorre que com no pagui Laporta perilla la Mutualitat ? Insensat!

Un altre 'chapeau' per a Xavier Latorre, tot i que s'hagi guanyat massa enemics sense merèixer-ho. El futbol català li hauria de dedicar un gran aplaudiment a aquest senyor en l'Assemblea del dissabte 19, una cita on, si cap club té res a dir, disposa d'una gran oportunitat per fer-ho. I si no, que callin fins l'any 2011. Latorre, com ets de gran! Això sí que és independència.