dimecres, 23 de juny del 2010

Un altre èxit: només 3 dels 7 clubs de 2ª B van anar a la FCF

Tres dels set clubs catalans de segona B es van reunir al carrer Sicília per comentar l'actual realitat que els embolica així com les seves intencions de cara a la composició de grups per a la temporada 2010-11. Van anar-hi tres (Sabadell, Badalona i Santboià) dels set que estaran en l'esmentada categoria el proper curs. Sant Andreu, Lleida, Gramenet i L'Hospitalet es van perdre la reunió encara que, com hi era el president-viatger, Casals, ja estan a bones mans.

Amb el poder que ha demostrat el president de la Catalana, a Madrid, al costat del seu amic i president, Àngel Villar, segurament, que les pretensions dels equips catalans sempre prevaldran. L'esforç de la Televisió de Catalunya amb els equips catalans ha estat ‘impressionant’ en els play-off per l'ascens i això és gràcies al sobrehumà esforç de Casals i del polivalent Torres.

Per cert: el proper 1 de juliol prendrà possessió Sandro Rosell com a nou president del FC Barcelona. Aquesta és una bona ocasió perquè digui, públicament, que els 750.000 euros promesos pel generós Laporta aniran, íntegrament, a les arques de la Fundació de la FCF amb finalitats benèfiques. No a un altre lloc, no a un altre destí, no a una altra Fundació. Al lloro, Sr Casals!