dimarts, 1 de juny del 2010

‘Chapeau’ per a Xavier Latorre

Quina moguda a la Federació Catalana amb la decisió del Comitè d'Apel·lació en declarar nuls els enviaments de propaganda que va permetre la Junta Electoral de les eleccions del Barcelona als precandidats Jaume Ferrer i Marc Ingla! És a dir, quina moguda per haver-li donat la raó al ‘diable’ de Laporta, o el que és el mateix, Sandro Rosell.

La decisió de Xavier Latorre ha fet tremolar els fonaments i ha originat un cabreig important entre els màxims responsables d'una Federació que fa només uns dies van signar amb Joan Laporta una generosa subvenció d'un milió d'euros. Com se li ha pogut ocórrer a Latorre poder ‘cabrejar’ o ‘molestar’ a Laporta? Insensat. La veritat és que aquest ex directiu de l'Europa, que no ‘traga' amb res ni amb ningú –per això va marxar del club escapulat, entre moltes raons- li ha dit a la Junta Electoral que no han fet bé les coses ni Ferrer (Laporta) ni Ingla.

Ara com ara, el ‘vicepresident honorífic’ de la FCF no ha obert la boca, i això que les seves paraules caduquen cada hora, encara que aquesta subvenció corre perill. Al temps. Latorre, de barret! Chapeau! El que lamentem és que aquest procés electoral tercermundista al que ha abocat Laporta necessitarà la intervenció dels Comitès en més d'una ocasió. Ara com ara: Felicitats a Latorre.