dimecres, 10 de març del 2010

Una altra vegada els directius carreguen contra els 'seus' àrbitres

Jo pensava que els temps on els directius de la Federació Catalana 'rajaban' dels àrbitres havien passat a millor vida. De fet, l'expresident del Comitè d'Àrbitres, Ochoa, manté 'querella' contra un extresorer que, cada vegada que parlava, pujava el pa. Prefereixo deixar-lo en l'oblit. Però el temps passa i els errors es tornen a repetir.

Aquest 'conte' ve al dit després de llegir l'article de Marçal Fontanals a Mundo Deportivo entorn del malestar que es viu en la Rapitenca per la tercera expulsió del seu tècnic Jordi Fabregat. L'entrenador li puc entendre, no comparteixo en absolut les seves paraules, però el puc arribar a entendre. Entenc que digui: "he de fer alguna cosa o deixar la banqueta definitivament ja que penso que està passant alguna cosa que no puc comprendre".

Aquestes paraules denuncien impotència el que ja no comparteixo és que any: "les actes no són reals ja que no reflecteixen el que realment ha succeït, i això s'ha de detenir". I no ho entenc, Sr. Fabregat, perquè el seu president és també directiu de la Federació i ell li podria contestar. Clar que quan després llegeixo al president del club, Tomás José, m'acordo del president del Comitè Arbitral, Xavier Moreno, a qui estic esperant que surti públicament per defensar a seu col•legiat (Raúl Calle).

Diu José: "Tenim un vídeo que demostra que el que reflecteix l'acta del partit davant del Reus és fals i això és una situació molt greu". Tóma! I dos: "Estem farts de la persecució que estem sofrint". Una altra vegada! Hi ha coses que no canvien i posar-se la 'gorra' de directiu obliga a callar i a actuar més que a vociferar.

Només espero que el president de la Rapitenca denunciï el senyor col•legiat per escriure falsedats. Si no és així, senyor president, quedarà retratat encara que tampoc no seria el primer. Després de les sancions imposades pel comitè de competició, s'atrevirà Jordi Casals a 'sancionar' al seu directiu José?