divendres, 12 de març del 2010

La Junta parla de tot però Catalunya-Argentina no existeix

Menuda junta maratoniana la que van protagonitzar Casals i els seus en la nit de dijous. Tenien ganes de veure-se, ganes d'‘assabentar-se d'una mica perquè la premsa – la subvencionada i la no-subvencionada encara que ja hi ha rebaixes - ja ho publica gairebé tot. Dic gairebé tot perquè les juntes de govern cada vegada són més reduïdes i cal evitar els talps.

Mentrestant, els 34 membres i ‘miembra’ de la Junta van poder escoltar anit com ‘ascendeix’ Jesús Graupera, arriben els nous nomenaments ‘democràtics’ arbitrals, com aterren en el grup Xavier Moreno, Lluís Lainz, Ramon Estebe i Jordi Carreras – com ha de ser - i com l'àrea tècnica presenta els membres de la Junta la 'Reestructuració del Futbol Base' que el mes vinent aprovaran els mateixos clubs que ara posen a parir als federatius.

Aquest dijous va ser tan intens que fins als rectors del futbol català han obert “concurs “ per a l'elecció de seu per als futurs finals dels Campionats de Catalunya de futbol base. Això és previsió –Baza o Torres?- ja que encara queden tres mesos per al 12 de juny. Això està bé i, quan es fan bé les coses, cal felicitar als seus responsables –Torres o Baza?-. Imagino que els mateixos o ell mateix directiu que encara ha de dir quan Barcelona-L’Espanyol-L’Hospitalet juguen la Copa Catalunya. Quan Laporta digui ‘Dia i Hora’ – el que vostè digui Sr Laporta -, hauran novetats. Mentrestant, a callar i a no tocar gaire els nassos.

Per no voler tocar els nassos, la junta de la Federació no ha volgut dir res respecte als nombres del Catalunya-Argentina, gairebé tres mesos després. És igual. Qui protesta? García? Només García? No hi ha oposició, no hi ha postures crítiques a Casals. “Volen que fem només en set mesos el que uns altres no han fet en 20 o 30 anys? va dir el ‘megapresident’. Clar que no. Quan ell porti aquests 20 o 30 anys, encara que crec que la legislació no ho permet, tindrà 83 o 93 i llavors se li podrà criticar i fins i tot podrem saber quant va guanyar la FCF el passat Nadal. A més, el partit Catalunya-Argentina mai s'ha disputat, vritat?