divendres, 26 de març del 2010

Borratxera d' èxits en la Federació i adéu de Miquel Arroyos


Tinc molt respecte per tots els Caps de premsa de qualsevol organització. Força han d'aguantar amb personatges que no tenen ni idea de comunicació ni d'imatge i que es creen ‘els reis del mambo’. Clar que després arriben periodistes a càrrecs i som pitjors. Només ‘gos menja carn de gos’. Quina gran veritat!.

Tot comença amb el ‘Tour’, contrarellotge individual del directiu Torres, per ficar, com sigui, la reestructuració del futbol català. Pel que sembla aquest és el gran problema que té la Federació. El ‘show’ va començar a Lleida dilluns, va seguir aquest dijous a Tarragona i avui, divendres, ‘doblet’ ja que Girona i el Baix Llobregat esperen. Titular del web de la FCF, la mateixa que ens explica i detalla tots els ‘pessebres’ del president-mut, Casals,: “PRESENTADA AMB ÈXIT A LLEIDA LA PROPOSTA DE REESTRUCTURACIÓ DE FUTBOL BASE” es va poder llegir el mateix dia. Això és rapidesa i immediatesa, Bafaluy. Felicitats. Arriba el segon ‘bolo’, a Tarragona i es titula: ‘TARRAGONA REP AMB ÈXIT LA PROPOSTA DE REESCTRUCTURACIÓ DEL FUTBOL BASE’…Ja saben el titular que posaran aquest divendres després de les cites de Girona i el Baix Llobregat. És tota una ‘borrachera’ d'èxits.

Ah! M'agrada que el president-mut ens llegeixi – bo, li llegeixin perquè està molt ocupat -. A lleida no va ser. Va rectificar i sí que va ser a Tarragona. Suposo que a Sant Boi podria dir-nos per què Miquel Arroyos vol presentar la seva dimissió com a Delegat Comarcal del Vallès Occidental. Demà o passat el veuran publicat a l'habitual mitjà que copia sempre el que els altres publiquen avans