dilluns, 22 de març del 2010

Maradona i Cruyff no s'han fet la foto amb Casals

Quina oportunitat ha perdut Jordi Casals, president de la Federació Catalana, per fer-se la foto esperada, desitjada, no-pagada, publicitada i aplaudida pels seus 'palmeros' amb Diego Maradona i el seleccionador català, Johan Cruyff!. Tant posar a ‘parir’ a Julio Grondona/Grandona (AFA) i ara que ve Diego a Barcelona, està a Cornellà, i li deixen fumar tots els puros que vulgui (igual que a qualsevol mortal), no es fan la foto.

Si Carrasco o Roca -són els responsables de màrqueting, no?; no són aquesta parella qui van a inunda amb milions amb els seus acords de patrocinis no?-, doncs Carrasco has tingut a Diego aquí. On és nostre seleccionador català ara que la Sub 18, amb la seva 'mà dreta', Oscar García, se la jugava a Parets?.

La part positiva és que Casals presentarà els números del Catalunya-Argentina en l'Assemblea extraordinària del 23 d'abril quan els seus 'companys' expliquin al futbol català aquesta reestructuració urgent, ineludible, precisa i gratuïta perquè, si no fos així, aquest esport es moriria.