dijous, 18 de març del 2010

El ‘primer’ contracte de Lluís Carrasco

Vagi per davant que no tinc ni la més mínima diferència amb Lluís Carrasco, vicepresident de la Federació Catalana. L'única referència la vaig tenir en període electoral quan en una xerrada amb el candidat, Jesús Farga, algú va treure una xifra de 300.000 euros que, si escau, ja explicarem les raons.

Avui, escric aquestes línies per a ‘felicitar’ al Sr Carrasco i, per extensió, a la seva mà dreta, Albert Roca, dos ‘linxs’ del màrqueting esportiu. Encara que no han presentat cap acord de patrocini, segur que els diners els surten per les orelles a la FCF gràcies a unes gestions meravelloses. I tot això ho explico ja que llegeixo El 9, sempre llegeixo El 9 i cito El 9, quan cal fer-ho, ja que aquest reportatge titulat ‘Futbol és integració’’ m'ha arribat a l'ànima. La comparativa immigració-jugadors federats immigrants Catalunya 2000-2009 és un treball de premi. De debò, ‘chapeau’. Mai abans s'havia pogut llegir un document tan exhaustiu i tan necessari com el que aporta la companya Maria Brú.

Diu Carrasco. “La bona integració és molt visible en les etapes de creixement, que sempre ens donen una lliçó en questió d’acceptació”. Impressionant! De debò!. Felicitats! I si ara ens parlés sobre els ingressos publicitaris del Catalunya-Argentina i els milionaris beneficis que ha tingut la Federació seria el meu ídol. Endavant, Lluís!