dimarts, 25 de setembre del 2007

Villar se surt amb la seva

Segons els companys d'infoesports.com, “la Federació nord-americana de futbol ha tret del calendari de partits el Catalunya-EE.UU, que estava previst pel proper 14 d'octubre”. Aquesta decisió confirma “el vet de la Federació Espanyola de Futbol a la FCF i dóna per tancada la polèmica sobre l'encontre entre els seleccions nord-americana i catalana”.

Consumada, doncs, la decisió dictatorial del president de l'Espanyola, Ángel Villar, ara només queda que el seu col·lega-censor en la Federació Catalana, Jordi Roche, ofereixi una roda de premsa on expliqui les accions legals que presentarà DE DEBÒ contra la RFEF i, personalment, contra el màxim dirigent del futbol. Però que ho faci DE DEBÒ i que expliqui totes les accions legals que ja s'han dut a terme (li donem una setmana, si ho desitja).

No val que convoqui als mitjans de comunicació, ofereixi el seu mitin populista i avorrit, com sempre, i després ningú sàpiga res més. O és que ja sabem què va passar amb totes les querelles i demandes que anava a presentar contra Euskadi per 'robar-nos' a Camerún al Nadal? Vinga, nen! Estem amb tu!