dilluns, 10 de setembre del 2007

Una decisió imperdonable

No tots els àrbitres tenen el que es mereixen ni el futbol català es mereix tenir a alguns col·legiats. El mateix que la premsa conta amb periodistes 'pilotes' impresentables, que tampoc es mereix la societat, o amb qualsevol professional dolent, però, com parlem de futbol, doncs això, parlem de futbol .
Tot això ve al cas de la designació d'Alfons Álvarez per a la final de la Copa Catalunya 2007, una decisió que cal atribuir-se-la al president semiprofessional del Comitè Tècnic, César Ochoa, encara que no sé si, en exclusiva, ja que com ell mateix va admetre a FutbolCatalunya.com, "si ha tingut a veure alguna cosa Roche? Bé, la Federació està en la mateixa línia que el Comitè". Traduïm: el jove censor de la Catalana, el 'lluitador patriota' del futbol català, el 'noi' Jordi ha pactat amb Villar? Seria l'hos.... O ja ha signat eleccions per a succeir a Sánchez Arminio? Això és el que va prometre només agafar la presidència de la FCF.
Roche, que presumía d'haver deixat la comissió delegada de la Federació Espanyola per no estar d'acord "amb la filosofia de gestió"(?) de Villar, repetia, davant de tot aquell que li volia escoltar, que Álvarez "no tornarà a xiular una final de la Copa Catalunya fins que no presenti disculpes o demani perdó" després d'haver-se negat a dirigir la final que es va jugar en el 2006. L'hi haurà demanat individualment al matemàtic/semiprofesional d'Ochoa i ell no s'ha assabentat? És possible. Li haurà demanat disculpes al directiu assessor, Manuel Vico? Li haurà consultat el jove censor al propi Vico aquesta decisió de perdonar a l'insolidari Álvarez?. El 'noi' patriota regressa aquest dimarts, Onze de Setembre, dels Estats Units i anuncien, a través de múltiples emails des de la FCF, que donarà detall de tot. Bo seria que el jove censor també aclarís si Alvarez (que va convidar als seus col·legues de categoria Terrritorial que anessin a la vaga arbitral mentre ell perdia el cul per debutar en Primera) ha presentat excuses, ha demanat perdó, han pactat amb Villar o és, com va dir Ochoa a FutbolCatalunya.com, "el moment de tornar a la normalitat". Ah! Fins ara, què era tot això, anormal o immoral?