dimecres, 26 de setembre del 2007

'Luz de Gas', 'El Padrí' i els 'palmeros'

La nit de dimarts passat va ser intensa en el local 'Luz de Gas'. I, diran, què té a veure això amb el futbol català? Contesto: tot. Tal com va ocórrer mesos enrere, José Luis Gutierrez, 'El Padrí' Gutierrez, un dels molts directius desaprofitats en la Federació Catalana, va presentar en societat -aquesta vegada de la mà de la seva discogràfica Mediterrani Llatí- la seva fenomenal obra musical 'El último cartucho'. Molt recomanable, de debò. Segur que els mitjans de comunicació de la FCF ho reflectiran pròximament. No seran sis o vuit pàgines com al president-censor, Jordi Roche, perquè el 'nen' és el 'nen', però se li rendirà aquest homenatge en els pròxims dies.

No cal dir que Josep Lluís va tornar a demostrar que és un '10', a nivell personal, davant un públic rendit en el qual no estaven tots els que són però sí van anar la majoria, especialment els 'palmeros', a qui el 'Cap' de la Catalana farà fora quan li vingui de gust. És a dir: a la 'mainadera', al 'ven-corbates' -estava el 'tonto'?- o al jove 'alferes', entre d'altres. No sé què li diran al 'totpoderós' censor, però les adulacions només serveixen per a descobrir molt clarament als futurs traïdors. Al temps.

Entre cançons i aclamacions a Josep Lluís -ets gran, Josep Lluís!-, el 'nen' xerrava. Ningú l'escoltava, però xerrava amb el president de la Federació de Nicaragua!!! Serà el nostre rival el pròxim 14 d'octubre? Quantes demandes ha presentat ja el viatger Roche contra Villar i la Federació Espanyola? Vinga, nen!. A per ells, que són pocs i covards! Cal jugar el 14 d'octubre sí o sí! Què s'ha pensat Angelito? Contra Nicaragua o contra nosaltres mateixos. Per què no es juga un entretingut Catalunya-Catalunya i així els deixem en ridícul dues vegades? Vinga, valent! Sinó, potser hauríem de dir, com Josep Lluís en les seves cançons: 'bla, bla, bla'... Perdó: 'la, la, la'.