dimecres, 19 de setembre del 2007

La Federació o 'El corral de la Pacheca'

El president-censor de la Federació Catalana de Fútbol, Jordi Roche, no s'atura. Ni en els seus millors somnis hauria imaginat veure's, un dia sí i l'altre també, a la foto i com el 'noi' bo de la pel·lícula. Però que quedi clar que tots estem amb el 'nostre estimat president' després de l'actitud dictatorial i prepotent d'Àngel Villar.
Difícilment no podem canviar de pensament: Villar és un greu problema per al futbol català encara que el president de la Federació Espanyola té una cosa que el 'nen' de la Catalana no ha aconseguit: difícilment no treuràs cap projecte cap endavant quan el teu adjunt a la presidència, Andrés Manzano, continua sense aparèixer per les juntes -cal aplaudir-li la seva ferma actitud- i tu no tens el que cal tenir per convidar-lo a sortir.
De la mateixa manera que, en aquesta última junta, a part de carregar contra Joan Gaspart, la qual cosa és respectable però poc edificant, no t'assabentes que un dels teus posa a 'parir' el teu seleccionador, Pere Gratacós, per la sortida del tècnic Toni Almendros i tu calles.
Per tot això, volgut Jordi, 'nen', posa ordre a casa teva i després ja anirem a per la Federació Espanyola o, almenys, per una altra butaca per continuar sortint a la foto. El que ens preocupa és la selecció i, si és Gibraltar el nostre contrari, que ho sigui, però ara és l'hora en què has de posar el que ja has demostrat que no tens ja que la teva junta és el més semblant al 'Corral de la Pacheca' que a una altra cosa. Què ens pot fer Villar si juguem el 14? No comptem amb el suport del teu amic Jaime? De Lissavetzky, dic. Doncs, anem, valent. Cuida't.