diumenge, 2 de maig del 2010

Subíes i Sus, especialistes a la platja de Lleida

Se m'havia escapat la notícia i val la pena comentar-la. El ' vice ' primer, Andreu Subíes, el 'totpoderós' directiu que talla caps, amenaça amb mocions de censura, diu una cosa un dia i canvia d'opinió només unes hores després, s'ha llançat a la platja. Sí senyor! Es buscaven responsables per a aquesta nova modalitat esportiva que ja ha descobert aquesta transparent FCF. Casals i Torres es van posar el vestit de bussejador i van pensar que ningú com Raül Sus i Andreu Subíes, per capitanejar una especialitat que portarà el nostre país a donar la volta al món.

De tots és coneguda la fama de Sus i, especialment, Subíes, quan es posa a qualsevol bassal i surt sense mullar-se. Encara que, per ara, totes les fotos se les enduu el seu cap Casals i el seu cap Torres, Andreu està preparat per donar el salt al costat del polifuncional Israel López al qual els càrrecs se li amunteguen i insisteixo continua sense cobrar el que es mereix.

Però que ningú no es preocupi. Aquest estiu Sus i Subíes faran el curs de monitor de piscina i trauran uns eurets sempre importants. Aquesta setmana podíem llegir a la web de la FCF: "El Futbol Platja és una modalitat del futbol que és juga sobre una superfície d'arena llisa, entre dos equips de cinc jugadors cadascun. Aquest esport té com a objectiu prioritari l'oci i l'espectacle". El que saben i ens descobreixen Sus i Subíes. Felicitats i que no s'ofeguin en el projecte.
Clar que ja ho va dir Paolo Cessar d'Oliveira, bon amic de Subíes. Dixit Paolo, Ambaixador de Brasil: "No hi ha gens més democràtic que la platja" I amb el demòcrata que és Andreu, és normal que sigui vicepresident de la sorra catalana. Només li falta la pala i la galleda.