diumenge, 2 de maig del 2010

Un milió de gràcies a l'honorífic Laporta

Bé. Ja està. Es van acabar els problemes econòmics per a Casals i Torres, Torres i Casals. El seu vicepresident honorífic Laporta els ha regalat gairebé un milió d'euros per la cara. Bé, segons diu la FCF. "per un conveni de col•laboració".

Personalment, m'alegra pels xavals ja que així tindran assegurada la gratuituitat de la Mutualitat (espero) encara que, si fora soci del Barça (que no és el cas) ja m'encarregaria de transmetre el meu veritable pensament. És igual. Un milió d'euros (que ningú no oblidi els 200.000 euros que no van cobrar, per primera vegada, a la FCF amb motiu del partit davant d'Argentina) al sac i Casals a seguir el seu pelegrinatge per Catalunya i Torres a reestructurar el futbol català ja que cent anys d'història no són gens.

A partir d'ara, la Federació barcelonista de Futbol s'atrevirà a cantar-li la canya, si toca, als blaugrana alguna vegada? Sembla mentida que Germán De la Cruz o Morales encara no hagin obert la boca. Bé: el que importa és la pasta i que cobri qui hagi de cobrar. Entre el que paga la Federació de Villar i el Barça, què fa el departament de màrqueting del crack Carrasco? La Copa Catalunya? La Copa..què!!!!?