dimecres, 19 de maig del 2010

Preocupant silenci de l'alcaldessa Caselles


Dies enrere els informàvem de l'assemblea del Benavent i de la postura democràtica del president del club de futbol, regidor de l’Ajuntament per CIU i vicepresident de la Catalana , Sr. Andreu Subíes, en decidir deixar l'entitat, al costat dels seus companys de junta. Unes diferències entorn del futur estadi amb l'alcaldessa (PSC), Rosa María Caselles, han decidit al totpoderós ‘tallacaps’ de Ponent a no només dimitir sinó fins i tot amenaçar amb dur-se el club a un altre poble.

Ni tinc el plaer de conèixer a l'alcaldessa ni sé si es tracta, com diu Subíes, d'un “problema econòmic i no polític”. Com no ho sé, per aquesta raó he trucat –i perdó per parlar en primera persona singular-, al Consistori en diverses ocasions, he deixat número de contacte i, finalment, com sigui que la senyora alcaldessa és una persona molt ocupada, m’han remès al Regidor d’Esports, encara que tampoc em podia atendre en aquest moment.

No és una qüestió d'una persona o una altra, es tracta d'escoltar el que diu la senyora alcaldessa després de presentar la dimissió un president i una junta que ha posat a Benavent en el mapa de Catalunya. El silenci de la senyora Caselles és preocupant. Covarda, segur que no és. Preocupant, si i, especialment, per a un poble que s'ha fet tan gran que la senyora alcaldessa no pot ni agafar el telèfon. Mentre madura una resposta, dilluns que ve acaba el termini-amenaça de Subíes, polític-directiu-empresari i ‘tallacaps’ (democràtic, i tant que sí). Al final, més del mateix.