dimarts, 27 de gener del 2009

Impresentable 'rajada' contra els àrbitres catalans

Interessants declaracions del tresorer (?) de la Federació Catalana de futbol, José Galvez, a Mundo Deportivo. La FCF és l'únic organisme del món on els 'ocells es llencen a les escopetes'. Diu el susdit, exemple de directiu -només parlo a nivell directiu ja que, personalment, com es poden imaginar, no perdria ni un segon en un tipus com aquest-. Declara el següent després d'una nova derrota del seu equip davant el modest Vilajuïga. L'única excusa que té és que, com van guanyar al L'Hospitalet (3-0) la setmana anterior, ja creia que havien guanyat la Lliga.

Llegeixin : "Aquests que estàn al capdavant de l'arbitratge català, estan fent molt bona l'anterior junta presidida per Francesc Casajuana i Rifà. Els col·legiats ens estan matxacant. És una vergonya. Porten tres partits que venen a per nosaltres. Prefereixo inhibir-me de la Federació per no ser còmplice i consentir els actuals criteris d'ascens i descens i de dessignacions dels àrbitres, que brillen per l'absència de bona fe. Des d'avui prendré mesures i poso el meu càrrec a disposició del president. Per estar en aquesta situació no calia venir a la FCF a fer grans canvis".

Interessants declaracions, perquè negar-ho. L'única cosa que li ha fet falta per encertar de ple és prendre exemple del seu vicepresident, Miguel Angel Ventura, quan va deixar 'penjat' a Jordi Roche, a qui, per descomptat, el susdit abraçava i abraçava. Si després de tot això que ha dit, Campoy no li posa 'potetes al carrer', ja hi ha llicència per sospitar de tot el món. Com queda l'estament arbitral? Ochoa defensarà als seus? Vico Díaz obrirà la boca i li dirà a la cara al seu tresorer (?) allò que pensa?

Campoy, ara li toca a vostè, president, moure peça. El 'cinturó vermell' amenaça, 'l'amic d'en Montilla' (no es riguin) posa el càrrec a la seva disposició. Accepti-l'hi, home, accepti-l'hi. Quina junta directiva tan bonica la propera al carrer Sicilia! Clar que abans arriba Sánchez Arminio el dijous. Tresorer! Planta't a la FCF i posa a parir en Sánchez Arminio -no dic res dels seus calçotets-. Tot el món està en contra de l'equip del tresorer. Gran exemple, sra Anna Pruna (secretària general de l'Esport), gran exemple señors de la Comissió Antiviolència, sr Antonio Bermudo, per evitar la violència als estadis. Si els dirigents parlen públicament així... se'ls pot criticar a la resta dels mortals?