dijous, 22 de gener del 2009

Campoy no ho tindrà fàcil amb Villar

Ja ha passat un altre mes i el president de la Federació Espanyola, Àngel Villar, es continua rient de tots. La veritat és que tampoc no és responsabilitat seva, sinó de la Federació Catalana de Futbol i d'aquells que s'omplen la boca de Catalunya i que esperen que el desitjat I Torneig de Nacions el pagui la pròpia Catalunya. És a dir, tots nosaltres, a qui ens agrada el futbol i a qui no els agrada, també.

Molt il·lusionat estava un cert sector de l'entorn preelectoral català entorn d'aquesta junta directiva de Madrid, on l'únic que ha fet el rei del 'fúlbol' espanyol és aprovar que les dates lliures per a la selecció absoluta poden ser aprofitades per les autonòmiques. El que ja sabíem, però be, li donarem les gràcies a Angelote. Ara només falta que paguis els 3 milions d'euros que deus des que eres 'petit', subvencionis la majestuosa i 'amical' delegació de Cornellà, aportis pasta per a la Mutualitat i ens ofereixis algun euro per a aquest I Torneing de Nacions, que tanta il·lusió li fa al desaparegut seleccionador i desaparegut president dels entrenadors catalans, Pere Gratacós. Així el pagarem els catalans (TOTS) i el generós Villar, també.

Campoy ja sabia que no ho tindria fàcil amb Villar, però el primer interessat -no em diguin la raó- per aquest triangular és Campoy. Ara li tocarà parlar amb UEFA (Blatter) i amb el Govern de Catalunya, però pas a pas. Si estic equivocat, que m'ho digui Pruna, Pardo, Moner o qui correspongui, si us plau