dimecres, 23 de desembre del 2009

Vives convida i s'inspira a Madrid

No és per menys. El president del futbol sala català, Daniel Vives, -no diré que sigui Israel López doncs ‘Isra’ cobra per altres assumptes- ha tingut a bé convidar a visitar Barcelona al president de la Federació Madrilenya de Futbol Sala, Julio Cabello. Com s'assabentin alguns companys de junta que volem copiar Madrid i que ens fixem en el seu model no arribaràs molt lluny, Vives, però tu mateix. Em sembla correcte. Cal copiar el que funciona i, si aquest model va com la seda a Madrid, el fem nostre i ja està. Però aquí és on comencen tot un seguit de dubtes que vostè, i només vostè, ens aclarirà quan ho desitgi. Jo ja li passo els deures perquè entre la Secretària General de’l Esport, la Federació Independent de Futbol Sala i el Comitè de Futbol Sala, que rep diners de la Federació catalana, estic fet un embolic. Prengui nota, amic Vives. Deures per al Nadal:

Que vol dir un canvi radical?
Per què no es donen detalls als cubs?
Els clubs podran votar per accedir a aquesta escisió?
Hi haurà eleccions una vegada constituïda o es tindrà en compte el resultat de les eleccions d'abans de l'escisió?
Com es pot sostenir econòmicament si sempre s'ha dit que el Comitè és deficitari?
Els seus dirigents seran professionals?
Els convenis esportius de Madrid són els mateixos que els actuals del Comitè, Seguiran sent-ho? On radica llavors el canvi?
Com afectaria aquesta decisió amb la Federació Independent i les actuals competicions estatals de seleccions i clubs?
Es treballarà perquè es reconegui la selecció catalana de futbol sala i pugui participar en les competicions de la UEFA i FIFA igual que la de futbol?
El cost de la seu social anirà a càrrec de la Federació Catalana de Futbol? No seria millor una reforma dels Estatuts de l'actual Federació Catalana perquè sigui el propi futbol sala qui esculli els seus dirigents?


Ves per on, amic Vives, les preguntes s'amunteguen. Et trucarem per preguntar-te la lliçó. Bones festes i cuida de l'amic Cabello perquè ell sí que ho té clar. I ja ho sap el pròxim president de la Federació Catalana que es vulgui presentar en les pròximes eleccions. És possible, si prospera l'escisió, que el futbol sala no decideixi el president de la FCF com ja va ocórrer i va beneficiar a Casals.