dimecres, 23 de desembre del 2009

Una nació i NOMÉS una selecció

Curiós. Som a 23 de desembre. D'aquí a 4 dies, comença la primera fase dels campionats estatals de seleccions sots-18 i sots-16 a Navarra, on Catalunya s'ha d'enfrontar en aquestes categories a Navarra i a Madrid. Doncs bé, la web de la Federació Catalana de Futbol no ha tingut a bé, a hores d'ara, ni de penjar les convocatòries oficials d'ambdues seleccions i ni tan sols de dedicar una trista informació a la seva portada posant almenys els horaris dels partits.

Per si no els tenen, la sots-18 d' Oscar García jugarà dilluns 28 a les 15.30 a Fustiñana contra Madrid i dimarts 29 a les 15.30 a Cabanillas contra Navarra. La sots-16 de Marc Vives jugarà contra els mateixos rivals els mateixos dies i als mateixos camps, però a les 11.30 hores.

Ja sabem, companys de la web de la FCF, que estàveu molt ocupats amb el partit internacional de dimarts, però us ho diem per si us havíeu oblidat. Esperem que els seleccionadors no s'hagin oblidat de les convocatòries i no avisin els convocats el dia de Sant Esteve, mentre s'estan crospint els canelons. De res.