divendres, 11 de desembre del 2009

La Seguretat és cosa de tots

Com vulgui que TOTS estem lliurats per la causa de Catalunya -Catalunya/Argentina-, només em centraré en el que, preveig, espero i desitjo, sigui un gran acord promogut per aquesta meravellosa Federació Catalana de Fúbol sense l'aportació del qual el futbol català mai ha existit. Tot sigui dit amb bona dosi de 'mala llet'. Un altre dels meus defectes és que no m'amago. Ja hi haurà temps de parlar amb els seus responsables, si volen donar la cara, o si més no oferir els nostres modests punts de vista, agradin o deixin d'agradar.

Tots hem d'omplir el Camp Nou perquè, en el cas contrari, Casals i Torres -a la resta ni els ignoro ni els menyspreo (de debò) ja que la seva opinió ni compte- les passaran canutes. El meu titular anava i va encaminat a felicitar aquesta Federació pel pas donat amb l'empresa Barnaporters. No dubto que les intencions són les millors per intentar eradicar la presència d'alguns violents en el nostre futbol i, especialment, en aquests camps on ni arriben els Mossos ni l'educació d'aquestes maleïdes excepcions.

No tinc molta informació del projecte perquè, crec, que està en plena fase embrionària. Ho entenc, però, si està el senyor Roberto Vicente al capdavant, la professionalitat i serietat estan garantides. La seva àmplia experiència en el món de l'esport i, més particularment al futbol, està acreditada. Ara, el que queda és com cobrir aquest mínim pressupost que sempre fa falta per arribar a aquestes metes? Això és fàcil, això serà molt fàcil per a aquest 'linx' federatiu com és el vicepresident de màrqueting i comunicació (Lluís Carrasco) ja que la seva arribada al carrer Sicília ja s'ha traduït en milions i milions d'ingressos. O no? Sí, segur que sí.