divendres, 18 de desembre del 2009

Casals i Torres l'han de donar les gràcies a Gaspart (2a. vegada)

La selecció argentina arribarà aquest diumenge a Barcelona i s'allotjarà a l'Hotel Juan Carlos I durant ¡¡cinc dies!!!, sí, durant ¡¡cinc dies!!! Han demanat i han obtingut una xàrter -no preguntin qui paga que ja saben la resposta- i reserven hotel per ¡¡¡cinc dies!!! Molt bé. Tot se sabrà en una roda de premsa oberta a tot el món on el president Casals, que segueix donant voltes al món amb Cruyff, donarà la cara al costat del seu directiu Torres.

No obstant això, seria bo recordar, un cop més, al futbol català qui és la persona que ha facilitat una notable rebaixa en concepte de despesa d'allotjament a la Federació Catalana. Saben qui? El mateix que va assumir bona part de les despeses en la presentació de 'Déu' com a seleccionador català: Joan Gaspart i Solves. Què gran! Amb el que han arribat a criticar Casals i, especialment, Torres a Gaspart i ara 'units els té Déu'. Això està bé. Ara toca 'agenollar-se davant de Gaspart' doncs es fa... tot pel bé del futbol català.

Mentre l'Hotel Plaza va demanar 7.000 euros com a pagament per totes les nits a Barcelona de Maradona i els seus, el Juan Carlos I (és a dir, Gaspart) només demana 4.900 euros. Saben vostès quant en va pagar el Rubin Kazan rus quan va jugar contra el Barça? Doncs 30.000 euros per dues nits. El mínim que farà Casals serà convidar Gaspart a la llotja el proper dimarts 22 i fins i tot el pot acompanyar el vicepresident de l'Espanyola per un lloc que, sens dubte, coneix molt millor que el President de la Catalana, un amfitrió perfecte que, finalment, ha denegat la dieta per anar a Las Rozas al 'dinar/pessebre' de Villar per fer-ho amb Grondona. Casals i Torres amb... Gaspart. És Nadal.