divendres, 18 de desembre del 2009

Que tremoli l’Estadi’

Aquest pròxim dimarts 22 Catalunya tornarà a viure, o més ben dit, viurà per primera vegada en la seva història un partit DE VERITAT, una autèntica jornada on no faltarà ningú. El passat no solament no existeix sinó que pertany a un més enllà que cal oblidar perquè Catalunya només existeix des de juny del 2009.

El nostre estimat president, Jordi Casals, ha donat marxa enrere -molt bé President- i deixa el 'pessebre/dinar' de Villar per a anar al dinar oficial amb Julio Grondona. Així es fa. De la mateixa manera que han fet i continuaran fent tots aquests dies amb els mitjans de comunicació a qui no se'ls ha regalat entrades -oficialment-.

En aquesta ocasió el 'linx' de la mercadotecnica i dels mitjans de la FCF (Sr Carrasco) ha arribat a puntuals acords d'intercanvi i les diferents promocions el partit s'han traduït en lots de 50, 100 o les entrades que facin falta. Clar que no amb tots els mitjans, per exemple, 'Futbolcatalunya.com'. Tant de bo s'interpreti bé el missatge. Ni ens molesta no ens ofèn sinó al contrari. Els nostres internautes i nosaltres mateixos anirem, previ pagament, com faran el mateix Casals, el mateix Montilla el mateix Benach, la mateixa Pruna -ja que es va perdre la Final de Catalunya de futbol sala ara podrà cantar 'Els Segadors' ‘a tope’-, com faran, en una paraula, TOTS, tots qui desitgem el millor per a la Federació, per als clubs i per als proveïdors de la FCF com 'Cruyff-Institute for sport studies' o 'Cruyff, Fundation.'

Que tremoli l'Estadi'. Anem, que tremoli! Tots a les taquilles que encara queden entrades i el fred és només imaginació! I a més per si faltés alguna cosa, el nostre vicepresident honorífic (Laporta), el que va posar en un córner a Anna Pruna perquè 'pesa' més Vicki Martín Berrocal o Bisbal, ens cedeix 'gratis' el Camp Nou. Sí, senyor!