dimarts, 1 de setembre del 2009

El futbol amateur el i el futbol base no interessan

Ja sé que no descobreixo res nou, però aquest matí he pogut comentar amb algun amic -que encara tinc- tot l'embolic que hi ha muntat respecte al futbol televisat. Crec que encara no ens hem adonat del mal irreparable que se li està fent fa molt no només al futbol amateur sinó també a un futbol base pel qual tot el món s'interessa només per treure diners.

La Premier, el Calcio, la Lliga portuguesa, la romanesa.... qualsevol competició és bona per oferir-la per televisió i intentar tenir 'controlat' el sofridor aficionat que l'únic que desitja és veure futbol. Es calcula que qui desitgi veure-ho tot pot preparar un pressupost superior als 200 euros mensuals. Canal Plus Digital, Veo TV, ONO, Imagenio. Ja no parlem de TVE o TV3, prefereixo passar pàgine. Els impostos pujaran, entre altres coses, per mantenir tot aquest tipus d'entreteniments que faran molt mal al nostre futbol més proper.

I què podem fer? Moltes coses. Com a mínim elevar la veu i protestar, això com a mínim, per no dir que, quan algú vagi a la Federació Espanyola, es deixi oir. Això o ens n'anirem tots on vostès estan pensant. Al final haurem de donar-li la raó a aquells que diuen que el futbol amateur i el futbol base no interessa o, dit d'una altra manera, només interessa a uns quants, que treguin pit alguns d'altres i puguin ser a les llotges.