divendres, 4 de setembre del 2009

A la FCF segueixen els grans nyaps

NOTA A : www.lhesport.cat » CE L'Hospitalet
A la FCF segueixen els grans nyaps

►La reunió de la Copa Catalunya no s'ha celebrat, i ningú sap res. La reunió prevista per aquesta tarda, segons va informar algú de la Federació Catalana de Futbol el seu dia, per decidir el nou format de la Copa Catalunya finalment no s'ha celebrat, i ningú, com sempre al carrer Sicília, sap els motius.

Ni el president de l'Hospi, Miguel García, ni la Gramenet, ni per descomptat els "emplelats" de la Federació sabien res de la reunió prevista per avui tal i com algun directiu va filtrar a la premsa.

Segurament el departament de premsa de la FCF ha estat massa ocupat enviant les forotgrafies de l'escàndol dels àrbitres que té sobre la taula el president de la FCF, Jordi Casals, i no preocupant-se de la primera competició del futbol català, que aquesta directiva, com les altres ja ha començat a menysprear.

Aquesta tarda, la Federació Catalana de Futbol havia d'acollir aquesta tarda una reunió entre els representats del FC Barcelona, RCD Espanyol, UDA Gramenet i CE L'Hospitalet per decidir el model de competició de la Copa Catalunya 2009.

Fa uns dies va sorgir la polèmica quan el president de l'Hospi, Miguel García, assesorat per l'expresident de la Federació Catalana de Futbol, Ricard Campoy, va denunciar que el sistema de competició de la Copa Catalunya el va canviar l'anterior junta directiva de l'ens federatiu, de la que García n'era vicepresident.

L'acord era establir una nova Supercopa catalana que es jugaria en un format 3x1 entre el FC Barcelona, Espanyol i el guanyador de la Copa Catalunya que seria o bé la Gramenet o bé l'Hospi, ja classificats.

Els ingressos d'aquesta competició, televisius i de taquillatge, anirien a parar a la Gramenet i al CE L'Hospitalet, una part, i l'altra a la FCF.

Fonts de la Federació Catalana de Futbol van assenyalar que serien "sensibles" a la proposta de Campoy, tot i que no va arribar a ser votada en junta, i per tant segueix vigent el sistema de sempre, és a dir semifinal i final amb els quatre equips classificats.